Важность раннего развития детей
22 августа, 2017
Чи потрібна Підготовка до школи?
21 сентября, 2017

Центр раннього розвитку Чомусики

Групи раннього розвитку

Знову привіт батькам!

А ви знали, що розвиваючийся мозок діток з 1 до 3 років володіє неймовірним потенціалом? А завдяки правильній стимуляції його розвитку, можна досягти неймовірних успіхів. Тому ранній розвиток дитини повинен бути комплексним, з ігровими заняттями й бажано у не великих групах.

Центр раннього розвитку дитини “Чомусики” – зробив основною своєю метою, для груп раннього розвитку, розкрити цей неймовірний потенціал, втамувати спрагу цих маленьких вундеркіндів пізнавати щось нове та цікаве, а також розвинути навички до самостійного пізнання світу. Тому я побудувала розвиваючи заняття таким чином, щоб було можливо збалансувати пізнавальну діяльність дитини із фізичною активністю.

Враховуючи власний досвід роботи, а також досвід своїх колег з України та інших країн світу, у центрі раннього розвитку “Чомусики” – я зробила маленькі групи розвитку, що дозволяє мені проаналізувати та врахувати, під час заняття, особистісні якості кожної дитинки, такі як темперамент та її індивідуальні потреби та засоби у пізнанні навколишнього світу.

Досвід – це вражаюча сила! Спілкування із колегами та навчання новому, у поєднанні із набутим досвідом, наштовхнули мене на думку, що не можливо досягти великих успіхів у роботі з дітками, використовуючи шаблонні програми, якими б вони не були сучасними та просунутими. Тому знайомлячись та спостерігаючи за дітками, аналізуючи їх потенціал, я розробляю власні матеріали та методики занять для груп раннього розвитку. Це неймовірна праця, яка потребує багато часу. Але спостерігаючи за успіхами та досягненнями наших груп, я впевнена, що на правильному шляху!

Приходьте до нас! Студія розвитку дитини “Чомусики” запрошує Вас приєднуватися та розвинути неймовірні потенціали вашої дитини на наших заняттях у групах раннього розвитку!

З Повагою, Шпачук Оксана Миколаївна.

Комментарии закрыты.