Центр раннего развития детей Полтава — как выбрать?
15 июня, 2017

Підготовка до школи Полтава — Чомусики

Як проходять заняття - Студія розвитку дитини "Чомусики"

Ваша дитина вже скоро йде до школи і це нормально, що у вас починають з’являтися думки щодо цього, “Як воно буде? Чи буде дитина встигати засвоювати програму?” І це правильні думки, адже ви батьки і це нормально – хвилюватися за свою дитину. Також виникають думки про сам процес підготовки, як він відбувається, які матеріали потрібно використовувати, яка програма краща, де можна взяти матеріали, як знайти час на заняття з дитиною та багато інших суміжних питань.

Саме для того, щоб вам було легше пройти цей етап розвитку вашої дитини, студія розвитку дитини у Полтаві “Чомусики” пропонує заняття з підготовки до школи. Наші заняття – це оптимальний помічник для батьків, які піклуються та заздалегідь думають про майбутнє своєї дитини, прагнуть досягнення успіхів своєї дитини у навчанні із самого початку навчання у школі.

Чого навчиться ваша дитина на наших заняттях з підготовки до школи?

Ми не будемо перераховувати весь перелік занять, а зупинимося лише на основних напрямках, у яких ми працюємо у нашій студії з дітками:

• Ми вчимося рахувати – порівняння кількості предметів, лічба від 1 до 100, математичні дії у межах 20 ;

• Лексичні вправи – слова з однаковим значенням, але звучать по різному; шукаємо такі слова у різних казках; знайомимося із словами, що мають протилежне значення, виконуємо вправи на підбирання таких слів;

• Вивчення літер - ми граємо та граючись вчимося читати по складах;

• Малювання – ми вивчаємо перші кроки у цьому творчому напрямку;

• Заняття з розвитку пам’яті, уваги та мислення.

Усі наші заняття побудовані таким чином, щоб дитині завжди було цікаво працювати із завданнями, при цьому у жодному випадку немає тиску та примусу до виконання завдань! Тому що, саме такі вправи та методики, найкращим чином сприяють засвоюванню усіх матеріалів дитиною – ми це знаємо з позитивних відгуків від багатьох батьків. До нас приїзджають навіть з Київа!

Ми впевнені у тому, що після занять з підготовки до школи у студії “Чомусики” у Полтаві, ваша дитина буде впевнено почувати себе на шкільних уроках! Запевняємо вас у тому, що Ваша дитина буде пишатися своїм першим досягненням на шляху до знань!

Комментарии закрыты.